50% popusta za letnji upis u BrainOBrain centre

0
brainobrain_popust

Sigurno ste već čuli za BrainObrain Wizards centar za pravilan razvoj ličnih i mentalnih veština, a da li ste znali da već u junu možete da im se pridružite i to uz neverovatnih 50% popusta?

BrainOBrain Wizards radi po svetskoj franšizi Brainobrain programa za intelektualni razvoj dece, koja jedina objedinjuje rad koji se temelji na abakusu (drevna azijska računaljka), NLP-u za decu i VAK stilovima (učenje preko vizuelnog, auditivnog i kinestetičkog kanala). Časovi se odvijaju na engleskom i na srpskom jeziku, a različiti nivoi vežbi im omogućavaju da pravilno povežu obe hemisfere mozga, bolje razumeju sebe i lakše komuniciraju sa ljudima.

brainobrain_rad

Više o ovim metodama možete pročitati OVDE, a za vreme leta imećete priliku da se uverite u njihovu uspešnost i to uz 50% popusta. Deca će za tokom ovih meseci pohađati intenzivni kurs, a to znači da će umesto standardnog jednog, imati dva časa nedeljno.

Neverovatan uspeh polaznika BrainOBrain Wizards-a

U martu ove godine, u Beogradu je održano nacionalno BOB takmičenje, a učestvovalo je preko 300 dece iz cele Srbije, među njima i 10-oro iz Novog Sada. Svih 10 novosadskih takmičara osvojili su zlatne medalje u svojim kategorijama, što dokazuje koliko je ova metodologija efikasna. A ko su ta zlatna deca?

brainobrain_takmicenje

Jedanaestogodišnje Elena Petrović i Lea Petrović o čijim rezultatima i iskustvu smo već pisali i to možete pročitati OVDEZatim desetogodišnja Nataša Petković i osmogodišnjaci Maša Marjanski, Lena Grujić, Ognjen Pantić i Lenka Ćurčić, ali i najmlađi među takmičarima iz ove škole, Dušan Medić Dario Zemanić i Vuk Spasojević koji imaju samo 6 godina.

Ovom prilikom nisu nagrađena samo deca, već i edukatorka novosadske BrainOBrain škole, Mirjana Golić. Njoj su nagradu za izuzetne rezultate uručili ambasadorka Indije Narinder Chauhan, Anand Subramaniam generalni direktor BrainOBrain Kids Academy i direktorka BrainOBrain Serbia Marija Ilieska.

brainobrain_mirjana

BrainOBrain na Baby exitu i Zmajevim dečijim igrama

Ovu sjajnu dečicu moći ćete da upoznate i na Baby exitu koji će se održati 26. i 27. maja 2018. godine od 16 do 19 časova na Petrovaradinskoj tvrđavi. Na njihovom štandu čekaće vas treneri i polaznici BrainOBrain Wizards centra, a svi posetioci moći će interaktivno da učestvuju u njihovim radionicama. Imaćete priliku da se informišete o svemu što vas zanima u vezi sa njihovim programom, da se upoznate sa osnovama računanja na abakusu, ali i da čujete iskustva divne dece-polaznika ove škole.

Ako slučajno ne uspete da ih posetite na Baby exitu, ne brinite, imaćete priliku za popravni! 🙂
Kao i prošle godine, BrainOBrain Wizards će i ovoga puta učestvovati na Zmajevim dečijim igrama od 4. do 10. juna u centru Novog Sada.

Benefiti BrainObrain programa

Ovaj program pomaže vašem detetu da razvija samopouzdanje, poboljša koncentraciju i pamćenje i da stvori u sebi umeće multitaskinga. U BrainOBrain centrima čekaju vas stručni, licencirani predavači sa puno entuzijazma da prenesu svoje znanje i to uz individualni pristup svakom detetu.

brainobrain_individualni

Posebno je korisno to što se rad vrši u malim grupama, kako bi deca mogla kvalitetno i sa punom pažnjom da prate rad grupe. I što je najbitnije, na kraju svakog nivoa dobijaju sertifikat koji je priznat svuda u svetu.

Dokaz uspeha i kvaliteta BrainOBrain programa je otvaranje još jednog BrainOBrain centra u Novom Sadu, koji počinje sa radom u junu.

Zato ne čekajte ni minutu više! Uložite u znanje svoje dece i iskoristite jedinstvenu priliku da im uz povoljnije uslove, obezbedite bolju budućnost.

 

 

FOTO: Maša Pavlović, Mamin sajt i privatna arhiva škole BrainOBrain Wizards

Tekst je napisan u saradnji sa BrainOBrain Wizards centrom za lični i mentalni razvoj

POSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar
Unesite svoje ime ovde