Naslovna O nama

O nama

MISIJA

Mi smo sajt za mame i njihove porodice koji informiše, edukuje, pruža podršku i zabavlja. Stvaramo priče koje bude emocije, motivišu i pokreću na akciju.

VIZIJA

Težimo da postanemo najuticajniji online medij posvećen mamama i njihovim porodicama u Srbiji i regionu.

NAŠE VREDNOSTI

Mi smo glas mama i njihovih porodica

Afirmišemo zdrave stilove života

Zalažemo se i borimo za rodnu ravnopravnost

Širimo duh tolerancije

Proaktivne smo i otvorene

Za nas nema tabu tema

Naš zaštitni znak su autentičnost i autorstvo

Visoko vrednujemo stručnost naših saradnika/ca

 

Mamin sajt je onlajn mesto zamišljeno da okupi mame, ali i ostale članove porodice u cilju informisanja, edukacije, podrške i zabave. Želja nam je da vam kroz tekstove, slike i snimke ispričamo priče koje će vas dotaći, motivisati, pomoći, dati vam dobre ideje ili bar navesti na razmišljanje… Priče koje su svuda oko nas, a možda nikada nisu javno ispričane… Ili nisu ispričane na naš način.

Trudimo se da istaknemo pozitivne primere, ali ne bežimo ni od tema koje su tabu. Obuhvatamo raznolikost koju mame imaju u onoj meri da svaka pronađe nešto za sebe.

Tu smo da vaša svakodnevica bude kvalitetnija i sadržajnija. Članovi naše male redakcije kreiraju sadržaj baš o onim temama koje su vama interesantne i stoga ćemo uvek rado čuti i vaše mišljenje.

Odakle ideja za Mamin sajt?

Nas tri  smo se upoznale kao adminke jedne Fejsbuk grupe na zanimljivom, teškom i nadasve izazovnom zadatku. Svakodnevno smo u kontaktu sa ogromnim brojem mama, upućene u njihovu problematiku i u žiži rešavanja raznoraznih dilema i problema, a neke od njih su počele da nam se obraćaju kao da smo eksperti za sve “mameće teme”. Istina, sa ovoliko podataka, možda i nismo daleko od toga. 🙂

U trenutku inspiracije (to je onaj momenat kad ti se uključi sijalica iznad glave, kao u crtaću), rešile smo da ujedinimo svoja dosadašnja znanja, saznanja i iskustva i stvorimo mesto na kojem pričamo razne ženske priče: lepe, nežne, teške,  pokretačke, ohrabrujuće, neobične ili sasvim obične… Mesto korisno i udobno za celu porodicu! A mogu malo da zavire i oni koje to sve tek čeka.

Ideju smo ubrzo pretočile u realizaciju, uz svesrdnu podršku naših najbližih i evo nas baš tu, na onlajn mestu zvanom Mamin sajt. Dobrodošli i dobro nam se vraćali!

Ko stoji iza projekta Mamin sajt?

Svetlana Bogićević – Mama jedne totalno vragolaste devojčice i žena jednog totalno cool tipa koji je postao tata za primer. Copywriter sa dugogodišnjim iskustvom, novinar i nekadašnji radio voditelj (još se otima za mikrofon kad god se ukaže prilika). Jedna od osnivača i PR udruženja Mame Novosađanke. Dugogodišnji član izvođačkog ansambla plesne škole Queen. Njena misija je pisanje. Ona je pesnik, čija Fabrika stihova proizvodi personalizovane pesme. Jednom će izdati knjigu, samo čeka pravu konstelaciju zvezda. Za sebe kaže da je veliki entuzijasta.

Prijatelji za nju kažu: Dodiruje dušu rečima, senzualna, uvek vidi dobro u ljudima, ima duh vernika velikog srca…

Nataša Petronijević – diplomirani žurnalista, jedna od osnivača udruženja Mame Novosađanke. Preko 20 godina igrala folklor, čemu će se vratiti prvom prilikom, a od 2011. članica ženske pevačke grupe Bilbil. Glavna karakterna osobina joj je duhovitost i pozitivnost, čak i onda kada je naizgled sve crno. Svake godine puni 19 godina, što smatra svojom velikom prednošću. Pre svega je majka dva mala huncuta koji joj mast vade i pod kožu joj se uvlače, a potom i devojka jednog podoficira koji je bio dovoljno lud da je oženi. Kad „poraste“ živeće na nekom egzotičnom ostrvu, gde sunce uvek sija i gde će moći da čita knjige od jutra do mraka na svojoj verandi i da uživa u morskoj hrani i zvucima talasa.

Prijatelji za nju kažu: hrabra, duhovita, ležerna, opuštena, sa lakoćom posmatra svet oko sebe dajući mu dozu osmeha.

Sunčica Koska – Beograđanka koja se zbog ljubavi preselila u Novi Sad. Nesuđeni molekularni biolog, koji je, igrom slučaja, završio u pravnim vodama. Za supruga je izabrala jednog vrlo ambicioznog muškarca, koji je u svemu podržava i postala je mama dvoje divne dece. Rođeni je hedonista. Iznad svega voli decu, putovanja i miran život.

Prijatelji za nju kažu: realna, smirena, sofisticirana, odmerena, komunikaciju vodi sa lakoćom i stilom.

Vreme u Novom Sadu

Novi Sad, RS
light rain
5.9 ° C
6 °
5.6 °
87%
3.1kmh
0%
Čet
11 °
Pet
12 °
Sub
17 °
Ned
21 °
Pon
13 °
- Advertisement -

POSLEDNJE OBJAVLJENO NA SAJTU

AKTUELNO

Pratite nas na Instagramu

Lajkujte nas na Facebooku